wat doen we

webdesign en ontwikkeling

We ontwikkelen grafische en hedendaagse web-oplossingen. Geen templates en eenheidsworst, iedere website is uniek en afgestemd op het doel van jouw website.
bekijk hier ons portfolio

mobiele site

Vandaag volstaat een aparte mobiele versie voor gsm's niet meer. Een website moet optimaal worden weergegeven op computerschermen, tablets, gsm's, smart tv's. Responsive webdesign betekent dat we ervoor zorgen dat de grafiek en functionaliteit van de website automatisch wordt aangepast aan alle mogelijke schermgroottes. lees verder

database ontwikkeling

zap vertaalt de werking van jouw organisatie naar een online platform op maat. Gooi alle excelformulieren en handgeschreven vellen in de prullenmand en kies voor één efficiënte online database. We zorgen voor synchronisatie met andere database zoals bv UitinVlaanderen.

vormgeving

Iedere tekst en boodschap verdient een aantrekkelijke vorm op papier, scherm, banner, t-shirt ... Wij zoeken het juiste beeld, typografie, papier of andere drager. Voor iedere doelgroep en elk budget.
bekijk hier enkele voorbeelden

logo design

Goede communicatie start met een goed logo. We zoeken samen met jou waar jouw organisatie voor staat en welke doelgroep je wil aanspreken. Dan gieten we tekst, beeld, font en kleuren in een logo dat op de pixel juist staat en de nagel op de kop slaat. bekijk hier enkele voorbeelden