reacties klanten

Laten we het onze klanten eens zelf vertellen.

Nona ::: We zijn heel blij dat we online zijn. Mee dankzij jullie support hebben we vandaag een hele stap vooruit gezet. Een woord van dank dus aan het team dat achter de schermen heeft meegeholpen.

Bedankt Roel, en zeker een fijne affiche, ben alvast een persoonlijke fan van deze ;-) Michelle - Hof van Busleyden

het Gasthuis, vlotte ticketverkoop

Ook nogmaals bedankt voor het vlotte verloop. Het ging zo vlot dat we het moment zelf twijfelde of de verkoop wel goed was. We zijn tevreden!


Comeet

We kregen to-the-point informatie, op onze maat (lees: ook voor de technische leek helder). Onze vragen en wensen werden niet alleen correct uitgevoerd, er werd ook actief mee nagedacht. De uitvoering werd netjes binnen de geplande timing afgerond. Bij vragen of problemen kunnen we rekenen op een snelle service. De prijs die ZAP hanteert, zowel voor uitvoering site als voor onderhoud, was zeer scherp. De ruime ervaring die ZAP in de cultuur- en vrijetijdssector heeft, is een absoluut voordeel: ze konden snel en goed inschatten wat voor ons wat belang is en specifieke aanbevelingen doen.

Stefanie - Comeet - Uitinhetmeetjesland.be

nice.

Ik wil je van harte bedanken voor alle inzet en hulp de afgelopen jaren (7 al, voor mij). Eerst de brochure en ZTA, daarna enkel nog die laatste: het was telkens een waar genoegen te werken met jullie. 

Qua snelheid en dienstverlening kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan jullie nemen.

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat we ooit nog iets voor elkaar kunnen betekenen!

Davey, cc De Herbakker

Anne Missotten

Ik neem even de gelegenheid om jullie te melden dat ik nog steeds hEEEEEl tevreden ben met mijn mooie website.
Ook functioneel lijkt alles goed te werken, google vindt het goed, en het blijkt de mensen ook wel te boeien.
Doe zo verder!

www.annemissotten.be


CC Het Bolwerk

Jouw communicatieopzet wordt ten volle gesmaakt, en we hebben met plezier zoveel mogelijk afgeleiden ervan uitgewerkt.
Dit wordt een gans jaar feest, mede dankzij jouw werk, waarvoor hartelijke dank!!
Het was fijn dat je langs kwam, en je bent altijd welkom voor onze andere activiteiten in ons cc.
Graag tot snel en groetjes
CC Het Bolwerk, Caroline 

soiree lamot

Ik zie hier net de folders van Soirée Lamot en ik vind ze super leuk vormgegeven!
Het “afsnijden” van de foto’s vind ik tof gedaan en past volledig en subtiel in de huisstijl.
Karen - vormgever Stad Mechelen

cc Sint-Niklaas

Wat ik nog moest zeggen
De site wordt met de minuut mooier :-)
Ook heel mooi lettertype en knappe opmaak/schikking van de voorstellingenfiches
Heel content! :-)
Christel 

Ik heb het hier al gezegd en ik ga het herhalen: Zap is Top! Wat een geweldige service en creativiteit, alweer. Bedankt! Veerle

Beeldsmederij de MAAN

Ik wou jullie laten weten dat we vanuit DE MAAN ontzettend tevreden zijn met de website en de manier waarop de creatie ervan is verlopen. Het was aangenaam om met jullie samen te werken. Jullie professionele en degelijke aanpak is echt lovenswaardig. De manier waarop jullie met feedback zijn omgegaan, onze opmerkingen hebben geïntegreerd in de site… Puur goud :)!
Bart, www.demaan.be


Salmon Bookings

Ik zou zap zeker aanraden, meer zelfs, ik doe het al.
Ik denk dat veel bureau's een voorbeeld kunnen nemen aan zap.

Wat mij vooral opvalt tov andere bureaus is het mee nadenken met de klant en daar jullie tijd voor nemen. Verder vind ik het persoonlijke contact een troef, het contact is los en informeel, maar wel professioneel en serieus.

Nog een troef: de snelheid in jullie communicatie. Als er een probleem is, wordt dat meteen bekeken en opgelost. Jullie zijn bereikbaar; snelle antwoorden op mails, oplossingen via de telefoon etc. Jullie doen ongetwijfeld veel voor jullie klanten, dingen die puur naar de letter van het contract extra geld zouden kosten, maar die jullie er snel even tussendoor nemen en gratis oplossen. Blijf dat doen, het is een enorm fijne ervaring als klant om niet voor het minste extra offertes in je mailbox te krijgen en voor het minste een hoop geld te moeten betalen. Op die manier ga je als klant veel sneller geneigd zijn om extra producten bij jullie aan te kopen, opties te bestellen en zap aan te raden bij anderen.

Tot slot: chapeau voor jullie toepassingen. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden ondanks die eenvoud heel veel mogelijkheden. De systemen zijn degelijk en evolueren mee met de tijd. Ook dat is een pluspunt. Met de planningstool hebben jullie bovendien bewezen dat jullie uitstekend kunnen aanvoelen wat de noden zijn van de sector en hoe die complexe noden in een relatief eenvoudig systeem te beantwoorden.

Ga maar eens na hoe vaak er in bedrijven gevloekt wordt op allerlei toepassingen. Ze liggen vaak plat, kunnen te weinig en zijn vaak nodeloos ingewikkeld in gebruik. En dan zwijg ik nog over de helpdesk proberen te bereiken, vaak een garantie voor extra gezucht en gezweet. Niet zo bij zap, en dat maakt het leven een stuk aangenamer! ;-)

Dus, voila.
Ik ben fan.
Leve zap!

Jan 


cc Asse

goeie en snelle service, denkt mee met de klant, goeie voorstellen, proactief,... En dat Zap meerdere klanten heeft in de culturele sector vergroot hun ervaring. Toch ook een belangrijke troef.

Joeri

Tieret

Voor een kleine organisatie niet echt goedkoop, maar elke cent waard. Gebruiksvriendelijkheid is zo groot dat elke investering zich terugbetaalt, daar geloof ik rotsvast in. Ongelofelijke snelle en goeie dienstverlening!!
Joost


Diversity

zap is gewoon goed. :-) De contacten liepen vlot, er wordt actief meegedacht en achteraf ook goeie service. Wij zijn tevreden (en hopen natuurlijk dat het zo mag blijven :-).
Anne


Het Firmament

mooie stijl, handige en gebruiksvriendelijke producten, snelle, correcte en vriendelijke dienstverlening

Hanne

www.hetfirmament.be

Antwerp Powered by Creatives

Met ZAP samen werken is altijd fijn. Bij aanvang van elke vergadering kreeg ik kriebels in mijn buik omdat ik wist dat we na afloop buitengingen met fantastische ideeën en goesting om er een lap op te geven.

They go the extra mile; als je komt met een idee smijten zij er zich op met al hun enthousiasme. Je ziet dat ze hun job graag doen en dat merk je ook op aan hun groepsdynamiek IRL of op Instagram, Facebook.

ZAP is ook altijd correct en eerlijk wat betreft timing en facturatie. Je zal nooit voor een verrassing komen te staan.

De grootste kracht van ZAP is het maken van frameworks voor organisaties die heel wat evenementen organiseren zoals culturele centra. Hun modules voor nieuwsbrieven, evenementbeheer en formulieren zijn intuïtief en makkelijk te gebruiken.

Voor ZAP gaan is voor zekerheid en knap design gaan. Roel, captain of the pixel annex Jedi Meester, houdt het hoofd ook altijd cool en reageert altijd vriendelijk. Ook al stuur je tien mails per dag. Hij weet perfect om te gaan met klanten die niet zo vertrouwd zijn met de workflow van designers en developers.

Het design van ZAP is zonder meer knap. 

Vincent 


BOp

Bieden snelle, efficiënte hulp bij vragen of problemen. Klantvriendelijkheid is een troef.

www.bop.brussels

Smart-Lab

goei persoonlijk contact, goeie en ad rem opvolging

Vonck Expertise

Wij zijn uitermate tevreden van de snelle en correcte service, prijs/kwaliteit ook meer dan in orde en voor al hetgeen wat gecreëerd wordt.

Stad Antwerpen - Altijd fijn om samen te werken met mensen die actief mee nadenken om ideeën mee vorm te geven en technisch uit te werken. Vragen of problemen worden snel opgelost. Steeds een fijne ervaring, Eveline