• what the zap

  • who the zap

  • love zap, zaplove

wat doen we

webdesign en ontwikkeling

We ontwikkelen grafische en hedendaagse web-oplossingen. Geen templates en eenheidsworst, iedere website is uniek en afgestemd op het doel van jouw website.

bekijk hier ons portfolio

mobiele site

Vandaag volstaat een aparte mobiele versie voor gsm's niet meer. Een website moet optimaal worden weergegeven op computerschermen, tablets, gsm's, smart tv's. Responsive webdesign betekent dat we ervoor zorgen dat de grafiek en functionaliteit van de website automatisch wordt aangepast aan alle mogelijke schermgroottes.

lees meer

zapplanning

zapplanning is een intuïtief online platform om de werking van een productiehuis te organiseren en automatiseren. De gebruikers loggen online in en beheren de planning en administratie van hun producties. Alle gebruikers zijn steeds op de hoogte van de planning en last minute wijzigingen.

lees meer

database ontwikkeling

zap vertaalt de werking van jouw organisatie naar een online platform op maat. Gooi alle excelformulieren en handgeschreven vellen in de prullenmand en kies voor één efficiënte online database. We zorgen voor synchronisatie met andere database zoals bv UitinVlaanderen.

logo design

Goede communicatie start met een goed logo. We zoeken samen met jou waar jouw organisatie voor staat en welke doelgroep je wil aanspreken. Dan gieten we tekst, beeld, font en kleuren in een logo dat op de pixel juist staat en de nagel op de kop slaat.

bekijk hier enkele voorbeelden