Action Zoo Humain

Drupal 8 website voor performance- en theatergezelschap. 

Action Zoo Humain streeft ernaar machtsstructuren bloot te leggen, interculturele vraagstukken bespreekbaar te maken en het publiek te activeren. Het gezelschap zoekt daarbij naar hedendaagse formats om de (complexe) interculturele maatschappelijke realiteit weer te geven

nieuwe site

Het theaterproductiehuis Action Zoo Humain was toe aan een nieuwe stijl en nieuwe website. De Poedelfabriek tekende voor de nieuwe stijl en het ontwerp van de website. zap mocht instaan voor de ontwikkeling van de website.

Drupal 8

We ontwikkelden de website in het Drupal 8 framework.
Drupal 8 boodt ons de mogelijkheid om producties, artiesten en speeldatums via een api op te halen uit de zapplanning van Action Zoo Humain en de website in drie talen op te zetten.

Ook voor de klant biedt Drupal 8 leuke voordelen, zoals het aanpassen van de teksten in de front-end van de website. En er moeten geen aparte snits van foto's worden gemaakt voor de weergave op verschillende schermen. Het volstaat om de 'focal point' van een foto aan te duiden om de afbeelding voor alle mogelijke weergaves en schermen optimaal te snijden. Gedaan met afgesneden hoofden op foto's.

framework

zap zorgt voor een framework waarbinnen Action Zoo Humain al hun content kan brengen. Action Zoo Humain krijgt veel speelruimte en vrijheid om pagina's op te maken via paragraph blocks: eerst een grote afbeelding, een stukje tekst, een knop, een fotogalerij... het kan allemaal.

Welkom in de speeltuin van Action Zoo Humain