• what the zap

  • who the zap

  • love zap, zaplove

zap as a service

zaas - ofwel: zap as a service

wat is zaas?

Omdat we onze ziel in de zapprojecten leggen en graag ook projecten willen uitwerken waar we zelf achter staan gaan we graag een commitment aan met met onze klanten.

we doen dit met ZAAS
We ontwerpen je logo, je site, intranet, database ... leveren je alles op waarmee je verder kan, maar we worden graag je side-kick en blijven je helpen.

Na de oplevering van een site merken we dat een site stil kan vallen. We geven je alle tools om verder te kunnen maar soms kan je gewoon niet verder wegens: geen tijd, geen kennis, geen durf, geen whatever. Zelf vinden we dat natuurlijk ook jammer - het zapproduct moet leven. Dan is er ZAAS - zap as a service.

Bij ZAAS blijven we je helpen. De ene keer wat meer dan de andere keer, maar we blijven bij je in de schaduw. We zoeken mee naar nieuwe ontwikkelingen op grafisch en web. Je vertrouwt op de zapexpertise.

Met ZAAS denken we mee. Heb je een vraag aan zap: gewoon even bellen of een mail sturen, we zoeken voor jou de geschikte oplossing. Misschien denk jij aan een brochure, maar is een mini-site geschikter. Misschien denk jij aan een site om je publiek te bereiken maar is een flyer het geschikte medium.

 

ZAAS: je bent niet alleen, de zappers helpen je.